ARTISTER 2019

NORGES BESTE FEST JOBBER PÅ SPRENG FOR Å SIKRE SEG ARTISTER SOM ER I TOPPSJIKTET PÅ Å LAGE FEST OG STEMNING. SAMMEN MED EN AV NORGES BESTE FESTIVALCAMPER LAGER VI EN RAMME SOM SKAL TA DENNE FESTIVALEN TIL NYE HØYDER!

Sie Gubba

Bandet ble dannet under et lystig lag på trekkspillfestival i Tydal i 1995. I begynnelsen spilte bandet på lokale festhus. I 1998 ga bandet ut albumet Jakta ti alle fjell, som solgte i hele 500 eksemplarer lokalt. Etter dette fikk bandet kontakter fra managementet TS Partner Underholdning AS og fikk hjelp av Torstein Flakne.  Albumet Lynx’n ble utgitt året etter og solgte 5000 eksemplarer. Høsten 2001 gikk bandet i platestudio der Simen Eriksrud ventet, og med hjelp av han ble albumet Lørdag e’det fæst utgitt i 2002. I 2003 ble albumet Bykar utgitt, og i 2005 fikk bandet en ny vokalist, da Petter Øien ble medlem. I 2006 kom albumet Sie Gubba, som ble bandets store gjennombrudd, mye takket være låta «Sånn e livet» som var på Norsktoppen i 20 uker og havnet med en 3 plass. I 2007 spilte bandet på Sommerfestivalen i Selbu, og denne konserten ble senere utgitt på CD og DVD i januar 2008 ble CDen Sånn e livet – live 10 år og albumet solgte til gull etter tre uker!  Høsten 2008 gikk bandet igjen i studio for å spille inn albumet Hemafrå, som ble utgitt 5. januar 2009, denne solgte også til Gullplate.

Den 22. november 2010 ble det kjent at Sie Gubba skulle delta i Melodi Grand Prix 2011 med låten «Alt du vil ha» i den første delfinalen i Ørland.  Bandet havnet i «Siste sjanse» i Sarpsborg, og slo ut Mimi Blix og Use Me og var i finalen i Oslo spektrum hvor de endte på fjerdeplass i Gullfinalen med 94 884 poeng!  Plata  «Alt du vil ha» som kom i kjølvannet solgte til gullplate og toppet VG-lista 2 uker i 2011!

I 2014 kom plata «Veien vi ska gå», og i 2015 feirer SIE GUBBA 20-årsjubileum med både CD og DVD, tittel «Live – 20 år»

VASSENDGUTANE

”Helane i Taket” er navnet på Vassendgutane sin turne i 2018. Dette vil bli tidenes år for Vassendgutane, som styrer mot den 22. turnesesongen i bandets si historie.

25 Mai kom det ny plate i butikkane og nytt album på bla. Spotify.

På ”Helane i Taket ” turneen 2018 vil framleis det visuelle inntrykk og det klare gode lydbiletet stå i fokus. Dei nye sangane krydra med Vassendgutane sine store hits, vil sette rammene for konsertane i 2019

 

Festcountry vil framleis være VASSENDGUTANE sitt varemerke.

 

VIDAR VILLA

Vidar Villa er gutten fra Lillestrøm med de freshe og drøye hitsa som bare borrer seg inn i ørekanalene dine og skaper party stemning endten du vil det eller ikke! En Perfekt artist til å piske opp stemningen nede på Årsøya. Hvem fikk vel ikke med seg låta «One Night Stand» sommeren 2017? Jepp, det var Vidar Villa det. «One Night Stand» var i 8 uker den nest mest spilte norske låten på både VG-lista og Spoitify.
Han fikk sitt gjennombrudd som artist nettopp i år, i 2017, med 20 millioner streams på 8 måneder uten hjelp fra hverken radiokanaler eller medieoppslag, på grunn av sine folkelige og humoristiske tekster med fengende melodier og catchy hooks. Hører man etter vil man også oppdage både ironien, sarkasmen og samfunnskritikken i tekstene hans, selv om partyfaktoren nok er det som kommer til å skape liv og trøkk på i Selbu.

© 2018 My.Self Artist Production & Eventgruppen AS. Designed by Stig Nergård